top of page
22451CCD-203E-4FAF-8A9F-0B600CE31323_1_2
D8F5208B-A1A3-4571-86D5-CA9172E129C8_1_2
Bryggan_o_sjön

En oas i skogen vid sjön

Vattenverket%20L-stort_edited.jpg
bulldisk.jpg

nybryggt och nybakt

Oasen i skogen vid sjön

Välkommet till vårt kafé mitt i naturreservatet vid Kottlasjöns strandkant. Vi håller öppet alla dagar 8 - 17. Följ oss gärna på Facebook och Instagram för att få det senaste först.

Här kan man droppa förbi för en stund med sig själv, ta med hela familjen eller kompisgänget. Dricka gott kaffe och prova på allt som kommer från vårt egna stenugnsbageri, luncha på de goda och nyttiga salladerna eller frestas av de härliga levain-toasterna med olika fyllning. Här kan man hänga på bryggan på sommaren, åka skridskor på vintern. Maten är gjord på rena råvaror av hög kvalitet, stämningen skön och dörren öppen för alla som vill komma och njuta i denna oas en stund.

MENY
 

Hitta hit >

en oas för alla

för stora och små


Hundar och andra djur är välkomna men får stanna utanför. Det finns hundskålar och platser utomhus.

 

Då vi har begränsat utrymme inomhus är det ej möjligt att ta med barnvagnen in. 

Vi är ett kontantfritt café så här betalar du med kort eller swish.


Vill du komma i kontakt med oss -

ring  08-766 09 29 eller maila på info@vattenverket.se

Välkommen!

54A4DFBD-75E5-4153-BE41-F6FCC410A382.hei
langfardsskridskor.jpg

andas in den friska luften

Ren energi 15 min från Stockholm 

Skate in / Skate out – Nedsläpp på Kottlasjön. Vintertid plogas en tre kilometer lång bana på sjön utanför dörren. Innanför dörren väntar varm choklad och vispgrädde. Bland många andra godsaker…

Strandpromenad. Den vackra promenaden runt Kottlasjön tar ungefär en timme. Strosa. Andas. Låt axlarna sjunka ner. Och avsluta kungligt. Kom in för något att äta, sjunk ner i en skön fåtölj inne i kaféet eller luta dig tillbaka med en kall ute på den stora sjöterrassen. Lyssna på fåglarnas sång och bara njut!

Ski in / Ski out – För längdskidor finns spårade slingor i elljusspåret utanför vår dörr; (1-5,8 km). Oftast är även isen spårad.

Det var en gång ett Vattenverk...

Närproducerat sedan 1911

Där står det, sedan hundra år tillbaka. Mellan himmel och sjö, klippor och strand, nära salt hav och vid söt insjö, med blåbärsskogen i ryggen och Kottlasjöns vatten för bröstet. Vattenverket. En gång skapat för det namnet skvallrar om - för att leverera vatten till Lidingöborna. Vattnet pumpades upp i ett vattentorn (idag rivet), högt beläget vid Gåshagaleden.

Läs hela historien >

Vattenverket%20L-stort_edited.jpg

Öppet alla dagar 8 - 17

följ oss på

  • Facebook - Vit Circle
  • Instagram - Vit Circle

VATTENVERKET
Insjöhagsvägen 14 | 181 65 Lidingö
Tel 08 – 766 09 29 | info@vattenverket.se

bottom of page